VALPE-PLANER

Toy og Dverg Puddel valper planlegges

Informasjon om planlagte parringer vil legges ut lenger ned på denne siden. Alle våre planlagte paringer og kommende kull er nøye gjennomtenkt og hundene som benyttes i avl er helsetestet for de sykdommer som er aktuelle for rasen med godkjente resultater. Vi følger Norsk Kennel Klubb og Norsk Puddel Klubb sine etiske grunnregler for avl og oppdrett.

Planlegger du å gå til anskaffelse av en toy eller dvergpuddel valp, så ta gjerne kontakt via mail og skriv litt om deg/dere, famille- og arbeidssituasjon og deres tanker rundt et hundehold. Vi har en venteliste på valp som består av forhåndsreservasjoner og vi parer våre tisper på bakgrunn av at vi har gode trygge hjem som venter på å få valp fra vårt oppdrett. Les gjerne mer om KJØPE VALP FRA OSS her.

Vi oppdretter først og fremst selskapshunder, men flere av våre valper har gjort det bra både i agility, hopp og i utstillingsringen. Det eneste kravet vi har til våre valpekjøpere, er at kjøpet er gjennomtenkt og at de har et trygt og godt hjem å tilby med nok tid og kjærlighet å gi.

Det kan være lurt å være ute i god når en skal gå til anskaffelse av toy/dverg puddel valp fra en seriøs oppdretter, da det i snitt fødes 2,3 valper pr. kull.

PARRING PLANLEGGES I APRIL 2024:

Vi planlegger å pare vår nydelige og velgående dvergpuddel tispe 

Memorie`s Unstoppable " Zamba "

med vår stilige og velgående dvergpuddel hann

NJrV-22, NV-22, SeJrV-22, ViVi-23 N DK Ch

Infocus Nordic Extreme " Jøss ".

Vi forventer kun sorte valper etter denne kombinasjonen.PARRING PLANLEGGES I APRIL 2024;


Vi planlegger å pare vår flotte sorte toypuddel tispe Regadog`s Go For It Infocus Ella.

Vi har ikke bestemt oss for hvem som skal bli den kommende far enda.