VALPE-PLANER

Toy og Dverg Puddel valper planlegges

Informasjon om planlagte parringer vil legges ut lenger ned på denne siden. Alle våre planlagte paringer og kommende kull er nøye gjennomtenkt og hundene som benyttes i avl er helsetestet for de sykdommer som er aktuelle for rasen med godkjente resultater.

Planlegger du å gå til anskaffelse av en toy eller dvergpuddel valp, så ta gjerne kontakt via mail og skriv litt om deg/dere, famille- og arbeidssituasjon og deres tanker rundt et hundehold. Vi har en venteliste på valp som består av forhåndsreservasjoner og vi parer våre tisper på bakgrunn av at vi har gode trygge hjem som venter på å få valp fra vårt oppdrett. Les gjerne mer om KJØPE VALP FRA OSS her.

Vi oppdretter først og fremst selskapshunder, men flere av våre valper har gjort det bra både i agility, hopp og i utstillingsringen. Det eneste kravet vi har til våre valpekjøpere, er at kjøpet er gjennomtenkt og at de har et trygt og godt hjem å tilby med nok tid og kjærlighet å gi.

Det kan være lurt å være ute i god når en skal gå til anskaffelse av toy/dverg puddel valp fra en seriøs oppdretter, da det i snitt fødes 2,3 valper pr. kull.


Kitty er paret og er drektig!

Vi har paret vår stilige, sorte dvergpuddel tispe

 Infocus It Girl " Kitty "(kullsøster til vår Jøss) med

vår, sorte flotte dvergpuddel hann

 Sandust Mr. Fantastic " Marco ".

Vi håper på valper i slutten av mai med levering i slutten av juli-2023. Det kan bli både sorte og brune valper fra denne kombinasjonen.Ny parring planlegges!

Vi planlegger å pare vår vakre brune toypuddel

Ch Infocus Joyful Moment In Time Lykke ila mai.

Fødsel forventes i slutten av juli 2023.

Hvem som blir hennes utkårede, er ikke bestemt enda.