KJØPE VALP FRA OSS

Ønsker du deg en valp fra oss

For å se våre planlagte parringer og valpekull, følg denne lenken VALPE-PLANER

Planlegger du å kjøpe deg en toy eller dverg puddel valp, er det lurt å knytte kontakt med en seriøs oppdretter av rasen. Det kan være lurt å starte prosessen i god tid, da det ofte kan være noe ventetid.  Vi har i flere år hatt en venteliste på valp som består av forhåndsreservasjoner, noe som fungerer utmerket for våre valpekjøpere, våre valper og for oss. Da vet vi at våre valper flytter til sin nye familie som er godt forberedt på å få valp i hus og overgangen for alle parter blir myk og trygg.

Alle våre valpekull er avlet i tråd med Norsk Kennel Klub (NKK) sine avlsetiske retningslinjer og regler og vi følger Norsk Puddel Klubb (NPK) sine avlsanbefalinger ift helse. I tillegg er flere av våre avlshunder høyt premiert på utstilling.

Vi selger fortrinnsvis valper til selskap, agility og dressur. 

Vi selger kun valper til avl der kjøper har satt seg inn i hva oppdrett og avl innebærer og å holde en puddel i utstillingskondisjon. Vi tar sterk avstand fra all useriøs avl, deriblant blandingsavl.

Hvis du vurderer å kjøpe en valp fra oss, ønsker vi først at du sender oss en mail der du presenterer deg selv, din hverdag og litt tanker om hva slags liv hunden vil få sammen med deg. Vi vil svare deg så raskt vi kan og gi deg mer omfattende informasjon om det å kjøpe valp fra oss. Vi har ingen andre krav til våre valpekjøpere enn at kjøpet skal være gjennomtenkt og at du/dere har både tid og økonomi til å ta godt vare på hunden resten av dens liv.

Som oppdrettere er vi opptatt av å gi valpene våre den beste starten på livet, og at valpen får en myk overgang fra livet hos oss til det nye hjemmet. Vi ønsker å legge til rette for trygge rammer, både for valpen og valpekjøperne våre. Derfor legger vi ned mye tid i å informere våre valpekjøpere om hvordan de, sammen med oss kan få til det. Nøkkelordet for å få til en ny, god og trygg start sammen er at man er godt forberedt. Både på å ha tilegnet seg informasjon i form av lesestoff og samtaler med oss. Vi har derfor laget vårt helt spesielle valpe/informasjonsskriv, en skreddersydd utstyrsliste, detaljert fòringsliste og en huskeliste (som henges på kjøleskapet) for hundens 1. leveår, der det aller viktigste er satt som en punktliste. Denne informasjonen gir vi våre valpekjøpere i god tid før valpen overtas, og på den måten sikrer vi at den første tiden med valp i hus, men også resten av dens liv, blir så vellykket og fin som mulig. 

Valper som vokser opp hos oss;

Opplever trygghet i rolige og avskjermede omgivelser de 3 første ukene av sitt liv

Fra 3 ukers alder begynner vi tilvenningen til resten av verdenen i passende porsjoner

De får klippet sine klør ukentlig, barbert ansikt, poter, halestilk og stumpen fra de er ca 3 uker og flere ganger opp mot levering.

De får markur ved 2,4,6 og 8 ukers alder.

De blir børstet, badet og fønet ukentlig fra 5 ukers alder og frem mot levering.

De er med på bilturer og får utforske utemiljøet.

De får masse kos, vi øver på renslighet og innkalling.

Når du henter valpen din;

-er den helsesjekket og du får med helsebok

-den er ID merket med micro-chip 

-den er registrert i NKK med stamtavle

-kjøpekontrakt

-du får med 1 kg tørrfòr og ferdig blandet mat for det første døgnet (rått kjøtt og tørrfòr)

-du får med en liten valpepakke med en leke, et teppe fra valpebingen, et lite bånd og tyggesnacks

-vi gir livstidsgaranti på råd og veiledning

- vi bader, børster og klipper klør på valpen din sammen på overleveringsdagen

Som valpekjøper hos oss, ønsker vi;

-at du har tenkt nøye gjennom å gå til anskaffelse av en hund

-at du sosialiserer valpen og har lagt til rette for at den ikke er for mange timer alene hjemme i ett strekk

-er innforstått med at puddel er en pelsstellrase og at du steller pelsen til dens fordel

-at du følger opp anbefalte vaksiner og evt. andre helseundersøkelser

-at du tar kontakt med oss hvis det er noe du er usikker på og behøver hjelp/veiledning

-at du følger kjøpekontrakten

-at du tar kontakt med oss hvis hunden skulle bli syk. Det er viktig for oss og vårt fremtidige avlsarbeid å få informasjon om sykdom, spesielt hvis den er av arvelig karakter.

-at du innimellom kan sende oss noen ord og kanskje et bilde om hvordan dere har det