LYKKE`S VALPER

Mandag 24.07.23 på kvelden fødte Lykke-mor 4 sterke og flotte valper, 1 brun tispe, 1 brun hann og 2 sorte hanner. Valpene veide fra 129 g-157 g og fødselen gikk raskt og ukomplisert. Som den drevene mamma Lykke er, tar hun seg av valpene på den aller beste måte <3!

Valpene har blitt 2 uker gamle og de har vokst en del siden siste oppdatering. Som du ser, har de fått sin 2 ukers veiing, sin 1. ormkur og fått klippet klør. De spiser godt av mamma Lykke sin melk, som foreløpig er den eneste føden de inntar. Lykke er bare den beste hunde-mamma en kan tenke seg, hun vasker og steller så fint med valpene sine. Lykke har fått seg en behøvelig "spa"-behandling, med bad, føn, kloklipp og tannrens og deilig rent teppe i valpekassen. Ila uken som kommer vil alle åpne øynene sine, den minste hannen har allerede gjort det, og øregangene vil også åpne seg, slik at de så smått kan ta inn syns-og hørsels inntrykk.

Valpene er 4 uker gamle (i morgen) og her kommer en liten oppdatering fra siste uken. Nå har valpene flyttet inn i vår stue og her storkoser de seg. Det begynner allerede å bli ganske mye liv i valpebingen, noe  som er litt uvanlig for disse småtassene. Disse valpene er ganske så for seg, er tidlig oppe på beina sine, spiser godt med fast føde 2-3 ganger daglig for egen maskin (noe som du kan se på et av bildene nedenfor). De har kjørt bil og vært med på en liten mini-ferie (flommen satte en stopper for vår opprinnelige ferieplan), noe de taklet på strak labb :)! De har hilst på noen av de få hundene i flokken, Lykke aksepterer ikke at alle får hilse på, Cocos var den heldige som fikk benådning. Valpene har fått klippet klør og blitt klippet bak i stumpen. Det vil bli lagt ut en liten filmsnutt på vår insta-konto. På det første øverste bildet er den brune hannen til venstre for deg og den brune tispen til høyre for deg. Nederst til v. er den lille sorte hannen ved siden av sin litt større sorte kullbror.

Valpene er 6 uker gamle og nå begynner det for alvor å bli liv og røre her i heimen. De raser rundt på stuegulvet, utforsker alle kriker og kroker, og synes ledninger er my mer spennende enn noen av lekene. De er virkelig noen herlige valper, halene logrer i ett sett og de er veldig nysgjerrige på omgivelsene, sosiale og fulle av gå-på mot :) De har fått sitt første bad og føn, og alle har nå blitt håndklippet i valpefrisyre. De taklet det ganske så bra, men litt protestering blir det jo under stellet. Nå er det tid for 3. markkur og ukentlig kloklipp.

Det er lagt ut en video av de på vår Insta konto og det vil bli lagt ut noen videsnutter av stellet med barbering av snute/poter og føning.

På bildet under har du øverst brun hann (v. for deg) og brun tispe, og nederst til venstre for deg er den største sorte hannen og den minste sorte hannen ved siden av.

I hjertet ligger den ene hannen og sover i hånden min etter et "slitsomt" stell :))

Valpene er blitt 7 uker gamle og er nå ID-merket, har vært gjennom veterinærkontroll og er ferdig registrert i NKK. De har fått fullt stell med barbering av snute/poter/halestilk, bading, føning og fasong-håndklipp samt ukentlig kloklipp. De oppførte seg alle eksemplarisk, litt motstand må da være lov å vise når en bare er 7 uker gammel ;)

Som du ser på bildet, er Lykke-mor ganske så lei av maset om melk og har nå stengt melkebaren for godt. 

På bildet øverst til venstre for deg er brun hann, ved siden av brun tispe.

Nederst til venstre for deg er liten sort hann og ved siden av stor sort hann.

Valpenes registreringsnavn er;

Infocus Surprised By Joy (brun hann)

Infocus Joyful Disposition (brun tispe)

Infocus 1-Joy (liten sort hann)

Infocus Stellar Moments (stor sort hann, som blir igjen hos oss)

Alle har fått navn etter ord i navnet til mamma Lykke:

Infocus Joyful Moment In Time