Lykke`s valpekull
Her kan du følge utviklingen til Lykke sine valper.

Lykke gikk inn i fødsel lørdag 7. januar på ettermiddagen, så da var det bare å rigge seg til med dyne på sofaen og vente. Det er noe spesielt med nattfødsler, så stille og fint. Valpene så dagens lys søndag 8. januar tidlig på morgenkvisten. Første valp kom kl 05.30, andre valp kom 07.45 og tredje valp kom 08.25.
Den første valpen klarte seg dessverre ikke, men de to andre er sterke og friske. Det ble en brun tispe på 158g og en sort hann på 167g. Lykke tar seg av sine søte små på den aller beste måte.

Valpene er nå litt over 1 uke gamle. De har begge lagt godt på seg, tispen veier ca 300 g og hannen ca 360 g. Lykke tar seg godt av sine skjønne små, mater og steller med de døgnet rundt, og har så vidt tid til å gjøre sitt fornødne ute. Neste oppdatering blir når de er ca 3 uker gamle og øynene har åpnet seg helt.


Nå er valpene til Lykke blitt 3 uker gamle.

 De har flyttet inn i valpebingen i stuen, hvor de har et lunt og godt stoffbur, teppe og noen myke lekedyr. Jeg har plassert flere tisse-kladder i resten av bingen, slik at de etter hvert lærer å gjøre fra seg der og ikke der hvor de sover. De har åpnet øyne og ører og begynner så smått å ta innover seg omgivelsene. De har fått klippet klør og er ferdig med sin første av 4 ormkurer. Stumpen er også barbert, for å holde det mest mulig renslig. De spiser godt av Lykkes fete melk, men vil fra nå av introduseres for fast føde litt etter litt.

Valpene er blitt 4 uker gamle og begynner nå å se ut som små pudler. De har fått barbert ansikt, poter og halestilk, samt klippet klør og fått sin 2. kur mot innvollsorm. Vekten viser nå 930 g (tispen) og 950 g (hannen).

De har blitt ganske så flinke til å spise fast føde fra hånden min, ca. 3 ganger daglig, men melken til mamma Lykke er aller best. De stabber rundt på sine litt ustø bein og har så vidt begynt å leke litt med hverandre. De har også hilst på de andre hundene i flokken, noe de syntes var veldig spennende og morsomt.

Se valpene i lek med resten av flokken her;

https://youtu.be/Jgm7NWd-xz0


Valpene er 5 uker gamle ;

https://youtu.be/mzFTzGpLYpI

Valpene er 6 uker gamle


Valpene har blitt 6 uker gamle, og det er full fres store deler av dagen. De løper fritt rundt i stuen og på kjøkkenet mye av tiden sammen med resten av flokken i huset, noe som er stor stas. De har fått sin 3. markkur, fått fullt stell m/snute-og pote klipp, bad, føn og fasongklipp. Klørne er også klippet. De er nå også forhåndsregistrert i NKK med hvert sitt stamtavlenavn, som inneholder ord fra begge foreldrenes navn.
Tispen heter Infocus Beautiful Moment og
 hannen heter Infocus Beautiful Time.
Det er lagt ut en film av valpene i full lek med resten av flokken på vår Insta konto (#infocuspoodles).


Valpene er snart 8 uker gamle


Nå er valpene veldig klare for å få utforske og oppleve mer av den store verden. De er nå ID-chippet, ferdig registrert i NKK og fått sin helsesjekk. To friske, sterke og kvikke valper. De siste ukene har gått med til renslighetstrening, de er blitt flinke til å si i fra, vi har kjørt bil, ingen er bilsyke og innkalling er etablert ganske så godt og begge har lært å sitte rolig i valpebingen før de får komme ut. Det ligger flere filmer av de på vår Insta konto @infocuspoodels. 

Vi ønsker disse herlige valpene lykke til på ferden i den store verden.