VALPE-PLANER

Toy og dverg puddel valper planlegges

Informasjon om planlagte parringer vil legges ut lenger ned på denne siden. Alle våre planlagte paringer og kommende kull er nøye gjennomtenkt og hundene som benyttes i avl er helsetestet for de sykdommer som er aktuelle for rasen med godkjente resultater.

Planlegger du å gå til anskaffelse av en toy eller dvergpuddel valp, så ta gjerne kontakt via mail og skriv litt om deg/dere, famille- og arbeidssituasjon og deres tanker rundt et hundehold.

Vi oppdretter først og fremst selskapshunder, men flere av våre valper har gjort det bra både i agility, hopp og i utstillingsringen. Det eneste kravet vi har til våre valpekjøpere, er at kjøpet er gjennomtenkt og at de har et trygt og godt hjem å tilby med nok tid og kjærlighet å gi.

Det kan være lurt å være ute i god når en skal gå til anskaffelse av toy/dverg puddel valp fra en seriøs oppdretter, da det i snitt fødes 2,3 valper pr. kull.


NY PARRING!

Vår fine brune toypuddel tispe

Ch Infocus Joyful Moment In Time "Lykke"

er paret med vår stilige sorte dvergpuddel hann

Heavenly Beauty Je T Adore "Thor"

Vi forventer både sorte og brune valper etter denne kombinasjonen. Valpene ventes i begynnelsen av januar, med levering i begynnelsen av mars -23.